Care a fost cea mai mare realizare din ultimele 30 de zile?

Majoritatea oamenilor din lume, de pe continente și culturi vaste, mărturisesc că a fi fericit este unul dintre obiectivele lor cele mai prețuite în viață – pentru ei înșiși și, mai ales, pentru copiii lor. Mai mult decât atât, fericirea oferă nenumărate recompense – nu doar pentru persoana fericită, ci și pentru familia sa, locul de muncă, comunitate, națiune și societate. Lucrul la modul de a deveni mai fericit, sugerează cercetarea, nu numai că va face o persoană să se simtă mai bine, ci îi va stimula energia, creativitatea și sistemul imunitar, va promova relații mai bune, va alimenta o productivitate mai mare la locul de muncă și chiar va duce la o viață mai lungă.

Pe scurt, fântâna fericirii poate fi găsită în modul în care te comporți, ceea ce gândești și ce obiective îți stabilești în fiecare zi din viața ta.  

Distribuie cu mine în comentariile de mai jos.

Va ofer doar mici idei:

stabiliți obiective;

disciplinat;

realizare;  

persistență;

plata;

atingeți- vă obiectivele;

succes; motivație;

obiective;

inspirație;

viață;

afaceri;

stil de viață; 

muncă grea;

Publicat de

eleniaciobanu

Azi tin degetele incrucisate pentru postul meu de eleganţă. Am vrut să va scriu, să mulţumesc din nou pentru timpul pe care il petreceti citind randurile mele. Acest lucru este într-adevăr extrem de deschis, este ca si cum as intinde mâna pana la voi pentru a transmite în mod liber toate lucrurile pe care le pot face, privind fiscalitatea sau performanta in lector –formator de zi cu zi.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.